Szakmai érv
Új lehetőség a szívbetegek gyógyításában és a szívbetegségek megelőzésében!

"Senki nem szeret orvoshoz járni, de akit elért egy betegség, természetesen meg akar gyógyulni. Ilyenkor a legkisebb panasz, fájdalom esetén is a beteg tudni akarja, hogy mi okozza a bajt és hogy kell-e orvoshoz mennie. Különösen igaz ez a szívbetegek esetében..."
Dr. Bukosza István - kardiológus főorvos
 
 
Praktikus érv
"Miért mennénk akkor is orvoshoz, ha nem feltétlenül kell?"

Aggodott már azért, mert nincs a közelben orvosa, akitől tanácsot, megnyugtatást kaphat? A megoldás: Cardy® Home!
 
 
Veszélyeztetetteknek
Néhány gondolat arról, hogy kinek hasznos az otthoni EKG!

"A veszélyeztetettek számára a Cardy® mérföldkő a megelőzéshez. Az orvostudomány régóta tudja, hogy bizonyos betegségek - elsősorban a magas vérnyomás és a cukorbetegség - jelentősen megnöveli a szívbetegség kialakulásának kockázatát..."
Dr. Bukosza István - kardiológus főorvos
 
 
Egészségeseknek
Részletek a Dr. Sidó Zoltánnal készült interjúból.

"A civilizációs betegségek között előkelő helyet foglal el a szívinfarktus és a magas vérnyomás. Azon kívül, hogy kerüljük a hajlamosító tényezőket, mint a sok stressz, az egészségtelen táplálkozási szokások, a dohányzás, és az alkohol, még többet is tehetünk a megelőzés érdekében..."
(Fittinfo, 2003.december)
Orvosi értékelés I.
"CARDY®" az otthoni EKG készülék: a vérnyomásmérő után az EKG is "háziasodik"?

"CARDY® - a hazai fejlesztésű házi EKG - a beteg számára rendkívül egyszerű önmérés lehetőségét adja, intelligens felépítése ugyanakkor teljes értékű orvosi diagnózis felállításán keresztül ad a betegnek információt állapota változásáról, mégis olyan formában, mely a beteg számára még sürgősség esetén sem rémisztő..."
(Medical Tribune, 2003 december)
 
Orvosi értékelés II.
Új lehetőség a kardiológiai gondozásban és prevencióban

"Mind szakmai, mind laikus körökben sajnos közhelyként hatnak a magyar népességre vonatkozó lesújtó egészségügyi statisztikák. Különös figyelmet érdemelnének a keringési rendszer betegségével kapcsolatos problémák: a mortalitási és morbiditási adatok nemcsak önmagukban, hanem dinamikájukat tekintve is aggasztóak..."
(Medicus Universalis +, 2002 szeptember)
 
Orvosi vélemények
"A Cardy® EKG rendszert - melyet osztályunkon kipróbáltunk - mérési és diagnosztikai szempontból is alkalmasnak tartjuk arra, hogy az EKG felvételt igénylő kardiológiai betegségekben a jelenlegi lehetőségeken túl, segítse a beteget kezelő orvost a pontos diagnózis felállításában ill. a kezelés megtervezésében.

A készülék otthoni körülmények között is elkészíthető és jól értékelhető EKG felvételek készítését teszi lehetővé..."
Prof. Dr. Tenczer József - Osztályvezető főorvos